Over GD Reclame – GD Design

Gebruiksvriendelijker en gemakkelijker

Je zoekt een professionele vormgever voor jouw promotiemateriaal, reclame-uitingen of huisstijl? Of je wilt jouw drukwerk of printwerk laten verzorgen door een betrouwbare partij die snel kwaliteit kan leveren?

Bij GD Reclame vind je altijd een antwoord op je vraag. Bovendien maakt GD Reclame het bestellen van drukwerk gemakkelijk! Ook als je géén verstand van grafische zaken hebt. Je levert gewoon je pdf of werkdocument aan en wij regelen de rest. Uiteraard tegen scherpe prijzen en uitstekende service.

Gebruiksvriendelijker en gemakkelijker

Reclame en drukwerk

GD Reclame ontwerpt en levert drukwerk in de breedste zin van het woord. Een logo of complete huisstijl voor jouw bedrijf, visitekaartjes, folders, roll-up banners of spandoeken. GD Reclame ontwerpt iets unieks voor je. Ook fotoproducten, social media frames en textiel bestel je eenvoudig op deze site.

Drukker die ontzorgt
We werken met de beste drukkerijen van Nederland en garanderen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Drukker die ontzorgt

Het grote voordeel van je foto’s en drukwerk bestellen bij GD Reclame? Je wordt volledig ontzorgd. Geen ingewikkelde aanleverspecificaties of andere eisen. GD Reclame maakt het online bestellen van drukwerk eenvoudig. Geef je de voorkeur aan bestellen per e-mail? Dat kan uiteraard ook.We werken met de beste drukkerijen van Nederland en garanderen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

We werken met de beste drukkerijen van Nederland en garanderen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Maak kennis met de unieke
werkwijze van GD Design

Meer informatie over onze werkwijze Of shop onze producten Maak kennis met de unieke werkwijze van GD Design

Niet goed geld terug

Vele tevreden klanten gingen je voor. Klanten die hun drukwerk of fotoproducten bij GD Reclame bestelden loven de service, het gemak en de kwaliteit. En dat is niet gek, want bij GD Reclame kun je rekenen op persoonlijk contact en de beste service. Daarom ben je verzekerd van een product dat volledig naar je zin is. Ben je onverhoopt toch niet tevreden vanwege een misprint of gebrekkige dienstverlening? Dan krijg je bij GD Reclame gewoon je geld terug.

Drukwerk vanuit Friesland

Vanuit de Friese plaats Veenwouden (Feanwâlden) zorgen wij dat ons drukwerk wordt geproduceerd op productielocaties verspreid door heel Nederland. Deze locaties beschikken allemaal over de allernieuwste en allerbeste drukpersen en afwerkapparatuur.

In de meeste gevallen kunnen we samen met jou alles online regelen. Mocht je toch liever de mogelijkheden face to face met ons willen bespreken dan kan dat natuurlijk ook! Op afspraak zetten wij de koffie graag voor je klaar in Veenwouden. Uiteraard kunnen we ook langskomen bij je op locatie of zoeken samen een leuke koffietent!

De voordelen op een rijtje:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Geen lastige aanleverspecificaties
  • Persoonlijk contact
  • Vaste prijsafspraken
  • Gratis basic ontwerp service
  • De beste prijs/kwaliteitverhouding
  • 1 vaste contactpersoon
  • Friese nuchterheid
  • Zonder grafische kennis bestellen

Het gezicht achter GD Reclame:

Gerhard Dorenbos

Vormgever met een tomeloze liefde voor design.

'Creativiteit, de afwisseling, mooie dingen creëren, dat drijft mij in dit werk. Ik begin met een blanco pagina en ga net zolang door tot ik iets moois en professioneels heb neergezet waar de klant blij mee is. Mijzelf in het kort? Ik ben een gepassioneerde grafisch vormgever met een tomeloze liefde voor design.

Na de middelbare school ging ik al snel als DTP-er aan de slag. In de jaren die volgden deed ik veel inspiratie en ervaring op bij een printbedrijf. En ik deed ideeën op. Ik wilde zelfstandig vormgever en drukker worden, die echt toegankelijk is. Gebruiksvriendelijker. Gemakkelijker. Prettiger voor klanten.

Vanuit die gedachte ben ik GD Reclame begonnen. Een klantvriendelijke en flexibele vormgever en drukker, die het haar klanten gemakkelijk maakt, waar flexibiliteit centraal staat en waar net zolang wordt doorgegaan tot de klant tevreden is.'

We regelen het voor je! 100% tevredenheids garantie Geen gedoe met aanleveren en voor een vaste prijs een ontwerp

Nieuwsgierig naar de nieuwste producten en deals?

We gaan je zeker niet spammen. Afmelden is niet nodig maar kan ten alle tijde ;-)

GD DesignGD Design