Design – GD Design

Een professioneel design voor een vaste prijs!

Maak kennis met onze ontwerp service!

Of je nu een logo, een complete huisstijl of een nieuw ontwerp voor een reclame-uiting nodig hebt, GD Reclame ontwerpt het vakkundig, nauwkeurig en vlot. GD Reclame ontwerpt, maar regelt ook de uitvoering en zorgt dat je drukwerk kant-en-klaar geprint, gesneden en gevouwen binnen korte tijd bij je op de mat valt. Wist je dat we vaste prijzen hanteren voor veel grafische ontwerpen? Zo weet jij waar je aan toe bent en voorkomen we vervelende verassingen achteraf.

Hoe werkt GD Design?

1

Vraag een ontwerp aan

Je kunt hierbij al jouw wensen kenbaar maken. Na je aanvraag sturen wij je een offerte toe. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij werken met vaste lage prijzen. Wel zo helder!

2

Wij maken een ontwerp

En dat doen wij snel. Binnen 72 uur ontvang je je gewenste ontwerp van ons. Heb je het sneller nodig? Geen probleem. Indien gewenst leveren wij zelfs binnen 24 uur.

3

Correctieronde

Ben je nog niet 100% tevreden over het ontwerp? Geen nood. Je kunt deze correctieronde gebruiken om aanpassingen aan te geven. Wij maken het ontwerp volledig naar je zin.

Gratis basic ontwerpservice

Bestel je bij GD Reclame een printproduct, dan kun je gebruik maken van onze gratis basic ontwerpservice. Dit houdt in dat werk dat we binnen 20 minuten voor je kunnen doen geheel kosteloos is. Denk hierbij aan eenvoudige ontwerpen waar alleen je logo in voorkomt. Kost het meer werk? Dan rekenen we € 45,- per uur. Uiteraard kun je ook een professioneel design voor een vaste lage prijs aanvragen.

Niet goed geld terug. 100% tevredenheidsgarantie

Wij willen alleen maar tevreden klanten. Daarom hanteren wij op al onze designs een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden met een design? Dan krijg je van ons geen factuur.*

Uurtarief

Voor veel gekozen producten hanteren we bij GD Reclame / Design vaste lage prijzen. Kies je voor een ander product, of wil je een nieuw logo of huisstijl? Dan gaan wij graag voor je aan de slag tegen een concurrerend uurtarief van slechts € 45,-. Onze garanties blijven ook dan van kracht. Bovendien doen we over kleine aanpassingen niet moeilijk. Die zijn gratis.

Logo & huisstijl

Met je huisstijl zeg je als merk of bedrijf ‘dit ben ik’. En dat betekent dat deze moet kloppen. Moet passen bij wie je bent en wat potentiële klanten van je kunnen verwachten. Bij GD Reclame weten we dit. Daarom ontwerpen we jouw huisstijl met de grootst mogelijke zorg en met oog voor detail. We adviseren je en maken een huisstijl die bij jouw bedrijf of merk past.

Bekijk en bestel je geschikte Promotiemateriaal

Drukwerk & Reclame

Reclamemateriaal

Wil je met jouw bedrijf een vliegende start maken? Of wil je werken aan de zichtbaarheid van je organisatie? De juiste mix van reclamematerialen kan hierbij helpen. De betrokkenheid van GD Reclame houdt niet op bij het drukken van je folders of flyers. We gaan graag een stapje verder en denken actief met je mee over welke reclamematerialen het meest geschikt zijn, en welke formaten en papiersoorten het best passen.

Overige diensten

GD Reclame doet haar pay-off ‘We regelen het voor je’ graag eer aan. Zo helpen we je graag bij het bouwen van je website, de keuze voor bedrijfskleding en het schrijven van teksten. Wij kunnen zo veelzijdig zijn doordat wij samenwerken met verschillende freelance specialisten. Voor elke klus hebben wij een vakkundige partner. Zo krijg jij het allerbeste resultaat.

We regelen het voor je! 100% tevredenheids garantie Geen gedoe met aanleveren en voor een vaste prijs een ontwerp

Nieuwsgierig naar de nieuwste producten en deals?

We gaan je zeker niet spammen. Afmelden is niet nodig maar kan ten alle tijde ;-)

GD DesignGD Design