Social Media Frames; ze maken uw evenement nog leuker! – GD Design

on Jan 15, 17

Social Media Frames; ze maken uw evenement nog leuker!

Een foto van een feestje hier, een selfie daar. Waar? Nou op Facebook, Tinder, Snapchat en Instagram bijvoorbeeld. Klinkt je dat bekend in de oren? Vast en zeker! Want wie doet er nu eigenlijk niet aan mee? Social Media! Via Social Media delen we onze leukste belevenissen met familie, vrienden en zelfs de rest van de wereld. En waarom zouden we ook niet? Waarom zouden we al die leuke foto's en herinneringen voor ons zelf houden als we ze ook kunnen delen.
social media frame, look a like facebook, real life frame, social media bord, social media cut out
Lookalike Facebook Frame

Op de Social Media Hype wordt tegenwoordig goed ingespeeld door evenementenorganisaties en bedrijven. Hoe? Door het gebruik van Social Media Frames. Social Media Frames, de naam zegt het eigenlijk al, zijn levensgrote borden met de outlook van een Social Media platform. We kunnen hierbij denken aan Facebook, Instagram, Tinder, maar er zijn nog vele andere variaties. Op de borden worden vaak persoonlijke boodschappen gezet met betrekking tot het evenement of bedrijf.

facebook foto social media frame

Waarom worden de Social Media Frames gebruikt? Nou... een al geslaagd feestje of evenement wordt namelijk nog leuker met de Social Media borden, bijvoorbeeld met een real life Instagram of real life Facebook frame. De levensgrote borden zijn namelijk een uitstekende manier om je gasten op een originele manier op de foto te zetten. En van geslaagde feestjes worden de leukste en originele foto's gedeeld via Social Media. Gasten maken foto's van elkaar en delen ze vervolgens op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Dit gaat vaak gepaard met een hashtag waardoor alle foto's gemaakt op het feestje makkelijk terug te vinden zijn. De Social Media Frames lenen zich daarom ook uitstekend voor het promoten van evenementen of bedrijven. 
social media frame look a like instagram

De Social Media Frames zijn dus een goede manier om een evenement, feest of bedrijf in de schijnwerpers te zetten zonder al te veel geld uit te geven. De borden zijn betaalbaar en de gasten promoten het evenement of bedrijf door het posten van foto's met deze gepersonaliseerde look a like Facebook- , Instagram- , Tinder- , Snapchat borden.


Ben je op zoek naar een goede manier om je feestje of evenement nog leuker te maken of om je bedrijf te promoten. Dan valt het dus zeker te overwegen om een Social Media Frame aan te schaffen. In het algemeen wordt er door de gasten veel plezier aan beleefd. De borden zijn namelijk groot genoeg om met 2 of 3 mensen door heen te kijken en zorgt dus voor leuke en gekke momenten.
instagram frame

Share article

Reacties

Nieuwsgierig naar de nieuwste producten en deals?

We gaan je zeker niet spammen. Afmelden is niet nodig maar kan ten alle tijde ;-)

GD DesignGD Design