Onze bedrijfsnaam is gewijzigd – GD Design

on Jun 09, 17

Onze bedrijfsnaam is gewijzigd

Wij hebben onze handelsnaam gewijzigd van GD Design naar GD Reclame. Al een tijdje vinden we dat de naam GD Design niet meer volledig de lading dekt. Daarnaast komen we de benaming, design steeds vaker in een andere branche tegen.

We zullen onze communicatie uitingen geleidelijk veranderen naar GD Reclame. Verdwijnt de naam GD Design dan helemaal? Nee. Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het bouwen van de nieuwe website. Op de vernieuwde website zul je nog steeds een pagina tegenkomen met de titel GD Design. De nieuwe website en de bijbehorende nieuwe producten met verbeterde diensten lanceren we binnenkort.

Je kan ons blijven bezoeken via www.gddesign.nl Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de nieuwe domeinnaam: www.gdreclame.nl Voor alle e-mailers; zouden jullie ons in het vervolg kunnen mailen op het nieuwe mailadres? Ons mailadres is vanaf heden: info(at)gdreclame.nl 

Mocht je dit bericht niet lezen of uit automatisme toch het oude mail adres gebruiken. Geen zorgen. Ook die mailbox blijven we de komende tijd nog beantwoorden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten!

 

 

Share article

Reacties

Nieuwsgierig naar de nieuwste producten en deals?

We gaan je zeker niet spammen. Afmelden is niet nodig maar kan ten alle tijde ;-)

GD DesignGD Design