Nieuwe website GD Reclame – GD Design

on Jun 16, 17

Nieuwe website


Zoals je eerder hebt kunnen lezen, is onze bedrijfsnaam gewijzigd van GD Design in GD Reclame. We zijn blij dat we je nu ook kunnen laten weten dat onze geheel vernieuwde website is gelanceerd. Vanaf nu is het mogelijk om eenvoudig en snel je drukwerk en reclameproducten via onze webshop te bestellen. Naast deze producttoevoegingen willen we je ook graag kennis laten maken met een aantal nieuwe verbeterde diensten.

We regelen het voor je

Grafisch ontwerp, daar zijn wij goed in. We doen het al enkele jaren met passie en vakmanschap. De naam GD Design kwam dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Onze nieuwe naam GD Reclame dekt echter beter de lading van het uitgebreide pakket aan diensten en producten dat we leveren. Niet alleen ontwerpen wij jouw drukwerk en reclame, we zorgen er ook voor dat het kant-en-klaar, d.w.z. geprint, gesneden en gevouwen bij je op de mat valt.

Online bestellen bij GD Reclame

Op de nieuwe website gdreclame.nl, kun je eenvoudig en snel reclameproducten bestellen via de volledig geïntegreerde webshop. Je bedrijf, event, cursus etc. onder de aandacht brengen door middel van ons uitgebreide assortiment aan printproducten was nog nooit zo makkelijk. Je kunt kiezen voor een gratis 'basic' ontwerp of voor een geavanceerd design. Jouw reclame en drukwerk is bij ons in goede handen. Naast folders, posters, visitekaartjes, vlaggen, werkkleding, spandoeken, roll up banners, kun je in de webshop ook terecht voor sociale media frames, stickers en vele andere producten. Wat je keuze ook is, we zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt. 

 

Gratis basic ontwerpservice 

Je kunt van onze gratis basic ontwerpservice gebruik maken wanneer je één van onze printproducten bestelt. Het gaat hierbij om producten die we binnen 20 minuten kunnen ontwerpen. Wij hanteren hierbij een unieke USP zonder allerlei ingewikkelde aanleverspecificaties. Grafische kennis is dan ook niet nodig. Dat maakt het plaatsen van een bestelling wel zo makkelijk.

Grafisch ontwerp reclame en drukwerk

Via onze webshop kun je ook een professioneel grafisch ontwerp bestellen. We leveren dat tegen een vaste prijs die we van te voren met je afspreken. Hoe gaat dat in zijn werk? In eerste instantie maak je op onze website je wensen wat betreft ontwerp, tekst etc. kenbaar. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. Aan de hand van jouw wensen presenteren we tussen de 24 en 72 uur een ontwerp. Ben jij daar tevreden mee, dan gaan we het voor je printen. Zie je liever eerst nog wat veranderingen? Geen probleem. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het ontwerp geprint op het door jouw gewenste product. Mocht je uiteindelijk toch niet tevreden zijn met het eindresultaat, dan geldt onze 100% tevredenheidsgarantie. Je krijgt in dat geval gewoon je geld terug. Wij zijn tenslotte pas tevreden als jij dat bent.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze producten en diensten, kijk dan eens rond op onze gloednieuwe website. We horen graag van je wat je van de nieuwe site vindt. Ook als je vragen hebt over onze producten of graag een afspraak wilt maken om te bespreken wat ons grafisch ontwerp voor jouw kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
PS: Het kan zijn dat nog niet alle producten op onze webshop staan of dat een enkele functie nog niet helemaal naar behoren werkt. De komende weken blijven we de webshop verbeteren en voegen we meer producten toe. Uiteraard mag je ook gewoon per mail blijven bestellen!

Share article

Reacties

Nieuwsgierig naar de nieuwste producten en deals?

We gaan je zeker niet spammen. Afmelden is niet nodig maar kan ten alle tijde ;-)

GD DesignGD Design